UPPLÄGG

TID MED GUD

På Mission GBG möter vi Gud tillsammans varje dag i lovsång, bön och bibelläsning för att låta Gud fylla, forma och rusta oss till att gå ut och vinna Göteborg för Jesus.

UNDERVISNING

På Mission GBG utforskar vi teman som lärjungaskap, församlingens uppdrag, evangelisation, medmänsklighet (i en brusten värld), Andens gåvor, ledarskap.


GE VIDARE

På Mission GBG betjänar vår stad genom att möta människor med Guds kärlek och dela evangeliet med målet att Jesus Kristus ska bli känd, älskad och efterföljd.

Mission GBG är en skola som läses på halvtid. Lärjungaskolan är en del av Linneahusets/Linneakyrkans verksamhet och har sin bas i Linneahuset som ligger i Linnestaden i centrala Göteborg. Linneahuset bedriver evangelisation och socialt/diakonalt arbete sedan 50 år.

Lärjungaskolan har begränsat antal platser.  Alla MGare bor i Linneahuset och lever tillsammans med övriga som bor och verkar i där. Vi gör Mission GBG tillsammans som team. Mognad och tillväxt sker i gemenskap med andra. Därför är teamarbetet en viktig del av lärjungaträningen.

På måndagar, tisdagar och onsdagar är vi på plats i Linneakyrkan för att lovsjunga, be, ta del av undervisning samt äta och dela gemenskap. Under dessa dagar utforskar vi spännande teman såsom lärjungaskap, församlingens uppdrag, evangelisation, medmänsklighet (i en brusten värld), Andens gåvor, ledarskap med mera. Huvudlärarna för undervisningen är Linneakyrkans pastorer. De älskar Jesus och vill dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Ibland kommer även inbjudna gäster och delar med sig av sina liv med Gud.

Läs mer om Linneakyrkan här: http://www.linneakyrkan.se

JACOB ORLENIUS

Föreståndare Linneakyrkan

Lärare Mission GBG

LOVISA THOLERUD

Pastor Linneakyrkan

Lärare Mission GBG

Gästföreläsare: Wilberforce Bezudde, Sanna Välipakka, Daniel

Thorvaldsson, Alfred Nygren, Cornelia Forsberg, Paul Orlenius m.fl.

SÅ HÄR KAN EN VECKA SE UT

MÅNDAG-ONSDAG

09.00    BÖN, LOVSÅNG & BIBEL

09.30    UNDERVISNING

10.10    FIKA

10.30    UNDERVISNING

11.10    BENSTRÄCKARE

11.20    UNDERVISNING

12.00    LUNCH

 

Om du har frågor eller funderingar